Forkæl dine gæster med en Dessert Menu
Byd dine gæster på et lækkert dessertbord, med smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Dessertmenuen kan sammensættes, så den passer til store som små anledninger. Alt lige fra små selskaber til større som f.eks. fødselsdage, konfirmationer og sølvbryllupper
Carmen Menu
Dessert med hindbærmousse, hindbærpuré og creme af hvid chokolade og nougat på bund af mandelkonfekt.
Omkranset af tynde plader af mørk chokolade. Serveres med hindbærcoulis.
Brownie-brombærtærte med fyld af brombær på bund af mandelkonfekt. Top af browniemasse, mandler og
hasselnødder.
Portionsdessert med æblepuré smagt til med ingefær og laurbær på bund af mandelkonfekt. Herpå lag af lys
chokoladecreme og æblemousse.
Aida Menu
Chokoladedessert svøbt med brede chokoladebånd. Knasende lag af chokolade, mandel og nougat på bund af mandelkonfekt med lag af vanilje-panacotta og lys chokolademousse. Serveres med coulis af stikkelsbær, kardemomme og ægte vanilje. Nougat-æbletærte på mandelkonfektbund med fyld af æblestykker og top af nougatcreme og hasselnøddeflager.
Portionsdessert med lag af stikkelsbærpuré, creme af orangechokolade og stikkelsbærmousse på bund af mandelkonfekt.
Rigoletto Menu
Æbledessert på bund af mandelkonfekt med lys chokoladecreme, æblepuré og æblemousse. Overtrukket med hvis
chokolade. Serveres med æblecoulis smagt til med ingefær og laurbær.
Chokolade-solbærtærte på bund af mandelkonfekt med syrlige solbær og fyldig mørk chokolade-flødecreme.
Portionsdessert med hindbærmousse, hindbærpuré og creme af hvid chokolade og nougat på bund af
mandelkonfekt. Svøbt i bredt bånd af hvid chokolade og pyntet med friske bær.
Figaro Menu
Stikkelbærdessert med lag af fyldig creme af orangechokolade, stikkelbærpuré og stikkelsbærmousse på bund
af mandelkonfekt. Serveres med coulis af stikkelsbær, kardemomme og ægte vanilje.
Tærte med fyld af kirsebær overtrukket med flødecreme af orangechokolade på bund af mandelkonfekt.
Chokoladeovertrukket portionsdessert med fyld af lys chokolademousse og vanilje-panacotta på bund af
mandelkonfekt med knasende lag af chokolade, mandel og nougat.
Dessertis
Snejbjerg Bageri er begyndt at lave hjemmelavede islagkager og fragilité-isroulader. Vi bestræber os på at have dem i butikken hele tiden, men du kan altid bestille dem i forvejen, hvis du vil være helt sikker på, at der er flere tilbage, når du kommer.